До Всесвітнього дня торгівлі людьми

З метою відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у Кирилівському ЗЗСО І-ІІІ ст. проведено із здобувачами освіти дистанційно інформаційно-просвітницькі заходи та на шкільному веб-сайті розміщено матеріали проведеної роботи. У початкових класах вчителі в дистанційній формі з допомогою казок, малюнків провели бесіди в ігровій формі про “Безпеку життя дітей”. Переглянули мультфільм «Дві маленькі дівчинки».

Учні9-11 класів переглянулифільм «Про Всесвітній день протидії торгівлі людьми», післяякогодіти обговорили основнімоменти, висловилисвої думки щодоактуальностіданої теми та ділилисясвоїмироздумамиз приводу того, як не стати жертвою торгівців людьми.

Для учнів 5 класу проведено урок “Торгівля людьми. Як не стати жертвою”, а для 6-8 класів дистанційний урок-диспут «Торгівля людьми – сучаснийпрояв рабства», де вонипідвищилисвійрівеньзнаньщодопоняття «торгівля людьми», йогоісторичнимивитокамиісучаснимипроявами, щодо прав та свобод громадян за кордоном, міжнароднихдокументів про боротьбузторгівлею людьми та вчилисявикористовуватизнаннязправознавства в різнихжиттєвихситуаціях. Ці заходидопомоглипідвищитирівеньпоінформованості та усвідомленняучнямигостротипроблемиторгівлі людьми; обговорили причини, форми та ознакицьогоявища; показали небезпечнінаслідки та шляхи потрапляння в ситуаціюторгівлі людьми.

/Files/images/2020-2021/torgivlya-lyudmy.jpg

/Files/images/2020-2021/unnamed.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.